

2:50pm

Recall Effectiveness Workshop

CPSC in cooperation with stakeholders

<u>Agenda</u>

8:30am Registration & Check-In (45 mins) 9:15am Opening Remarks - Chairman Buerkle (10 mins) **Presentation:** Review of Recall Process and Standard 9:25am Notifications – Blake Rose (35 mins) **Presentation:** Intro to OCM and goals for 10:00am CPSC Press Releases - Patty Davis (15 mins) 10:15am Break (15 min) 10:30am **Presentation:** Recall Data – Carol Cave (20 mins) **Open Discussion:** What is an effective recall? – Carol 10:50am Cave (50 mins) 11:40pm Lunch break and room reset (60 mins) **Open Discussion:** Communicating the Hazard – Tanya Topka 12:40pm and Celestine Kish (70 mins) General Discussion on Communication Issues Social Media In-Store Notifications and other forms of notice (push) notifications, email, paid advertising, direct mail, etc.) 1:50pm Break (10 mins) **Open Discussion** Break-out sessions (50 mins) 2:00pm Consumer Motivation (Room 420C) – Tanya Topka and Shelby Mathis • Technological Advances to Improve Recall Effectiveness (420 A/B) - Christopher Nguyen and Pamela Chisholm

Closing Remarks - Rob Kaye (10 mins)